Charge Amps Amp Guard 63A

229,00  (184.68 €, alv. 0)

Charge Amps Amp Guard

  • Optimoi latauksen suhteessa asunnon muuhun virran kulutukseen
  • Varmistaa, että lataus käyttävain saatavilla olevaa energiaa, mikä estää sulakkeiden palamisen
  • Kestää jopa 63A, 1-3-vaiheinen
  • Yhdistetään pilvipalveluun WiFi tai LAN yhteydellä
  • Yhteensopiva Charge Amps Halo sekä Aura latureiden kanssa
  • Kysy lisää tuotteesta
Tuotetunnus (SKU): 101205-1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

DYNAAMINEN KUORMANHALLINTAYKSIKKÖ

Helpompaan arkeen – ja optimoituun lataukseen

Charge Amps Amp Guard on täydellinen lisä sähköautojen latureihimme. Se asennetaan sähkökaappiin, kytketään helposti sähköauton laturiin Charge Amps Cloudin kautta. Yhdessä ne mahdollistavat kuorman tasapainottamisen – mikä tarkoittaa, että kotitalouden tai kiinteistön sähkönkulutusta säädetään dynaamisesti niin, että useat virtaa kuluttavat laitteet voivat olla käynnissä samaan aikaan ilman, että sulakkeet palavat.

Charge Amps Amp Guard toimii näin

Useimmiten sähkönkulutus on korkeimmillaan päivällä tai illalla. Sähköauton lataaminen vaatii paljon virtaa pitkän ajanjakson aikana – ja kun lataamiseen yhdistetään esimerkiksi liedellä kypsyvä ruoka, pesukoneessa pestävät vaatteet ja täydellä teholla toimiva ilmanvaihto, on olemassa vaara, että sähköjärjestelmä ylikuormittuu ja sulakkeet palavat.

Charge Amps Amp Guard mahdollistaa yhdessä Charge Amps Cloudin kanssa dynaamisen kuormituksen tasapainottamisen, joka mittaa ja ohjaa kotitalouden kokonaiskuormitusta. Ensin kaikki käytettävissä oleva sähkö jaetaan kodinkoneille ja sen jälkeen jäljelle jäävä sähkö menee sähköautoon, mikä varmistaa, ettei sähköjärjestelmä ylikuormitu. Ja sitten, kun kotitalous käyttää vähemmän energiaa, kaikki käytettävissä oleva sähkö menee sähköautoon. Tämä tarkoittaa, että auto latautuu nopeammin kuin ilman kuormituksen taajaa.

Charge Amps Amp Guard tekee sähköauton lataamisesta paljon sujuvampaa, älykkäämpää ja parempaa – ilman, että käyttäjän tarvitsee miettiä tai tehdä mitään.

Tässä linkin takana lisää valmistajan sivuilta.

 

Lisätiedot

Pakkauksen paino 0,385 kg (kilogramma)
Pakkauksen mitat 10,8 × 9,7 × 5,7 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...