Canadian Solar 405 Wp

Alk. 189,00  (152.42 €, alv. 0)

CS6R-MS 405W HC

  • 405 Wp Yksikidepaneeli
  • Alumiiniset kehykset
  • 20,7 % tehokkuuskerroin
  • 12-vuoden tuotetakuu
  • 25-vuoden tehotakuu 84,8 %
Tuotetunnus (SKU): CS6R-MS 410W Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Canadian Solar CS6R-MS 405W Half-cut

Aurinkopaneeli alumiinin värisellä kehyksellä – vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä

Uusissa Canadian Solar -aurinkopaneeleissa käytetyt half-cut-kennot (tai kaksoiskennot) ovat uusin teknologinen edistysaskel aurinkopaneelien kehityksessä. Half-cut-kennot ovat erityisen laserteknologian avulla puoliksi leikattuja aurinkokennoja.

Puolitetut kennot tuottavat vain puolet tavanomaisen aurinkokennon tuottamasta sähkövirrasta, minkä seurauksena aurinkopaneeli tuottaa vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä.

Puolitetut aurinkokennot kestävät pitempään

Paremman suorituskyvyn lisäksi half-cut-kennoilla on myös toinen merkittävä etu verrattuna perinteisiin aurinkokennoihin, nimittäin kestävyys. Pienemmän kokonsa ansiosta puolitetut kennot ovat vahvempia ja vähemmän alttiita mikrohalkeamille ja murtumille.

Half-cut-kennoilla varustetut aurinkopaneelit tuottavat siis sähköä entistä pitempään säilyttäen erinomaisen hyötysuhteensa. Tästä kertoo myös Canadian Solarin KuPower-aurinkopaneeleilleen lupaama 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu.

Kaksoismoduulirakenne tuottaa sähköä myös varjossa

Canadian Solar HiKu -aurinkopaneelien valmistuksessa on hyödynnetty erityistä kaksoismoduulirakennetta, jonka ansiosta aurinkopaneeli toimii paremmin varjossa.

Perinteinen yksimoduulinen aurinkopaneeli, joka on asennettu katolle tavalliseen tapaan pystysuunnassa, lakkaa kokonaan tuottamasta sähköä, kun paneelin alaosa jää varjoon.

HiKu half-cut-paneelin ainutlaatuisen kaksoismoduulirakenteen ansiosta vain paneelin alempi puolisko lakkaa tuottamasta sähköä. Ominaisuus on erityisen hyödyllinen joka kevät, kun lumi on liukunut varjostamaan paneelin alaosaa.

Taattua toimintaa vuosiksi eteenpäin

Canadian Solarin HiKu -aurinkopaneelit kestävät, ja niiden hyötysuhde pysyy hyvänä pitkään. Valmistaja takaa tuotteilleen:

  • 12 vuoden materiaali- ja valmistustakuun
  • 25 vuoden lineaarisen tuottotakuun

Lisätiedot

Pakkauksen paino 25 kg (kilogramma)
Pakkauksen mitat 180 × 5 × 115 cm (senttimetri)
Paneelin mitat

172.2 x 3.0 x 113.4 cm – 21.3 kg

Teho

410 Wp

Ladattavat tiedostot

Saatat myös pitää...