POWER IS GROWTH
USE YOURS WISELY

UUSIUTUVAA ENERGIAA AURINGOSTA, MAASTA, VEDESTÄ JA ILMASTA!

Power

Energiaa maasta, vedestä, ilmasta ja auringosta!

Uusiutuvaa energiaa kannattaa ottaa käyttöön luovasti. Esimerkiksi rakennusten katoille sijoitettu aurinkoenergiatuotanto on näppärä ratkaisu. Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisia energiaratkaisuja yrityksen tarpeet huomioiden. Tuottamalla päästötöntä energiaa itse säästät luontoa ja rahaa.

Sähköenergian siirtohinta on kasvanut suomessa menneen kymmenen vuoden aikana keskimäärin noin 67% ja hinnan kasvu tulee todennäköisesti myös jatkumaan. Itse tuotettu uusiutuvan energian tuotanto on järkevää, kannattavaa ja vastuullista – ja tulevaisuutta.

 

AURINKOENERGIA

  • Valmispaketit pientuotantoon
  • Keskikokoiset ja suuret voimalat isompaankin tarpeeseen

Valitsemalla kumppaniksi FRG:n voit luottaa, että aurinkovoimalasi on mitoitettu juuri oikean kokoiseksi ja hyötysuhde oman tuotannon sekä ostosähkön välillä on oikea.

ENERGIAVARASTO

Energiavaraston avulla pystyt käyttämään aurinkosähköäsi myös silloin kun aurinko ei paista. Energiavaraston avulla aurinkovoimajärjestelmäsi käyttöaste nousee 90%:iin.

 

GEOENERGIA

Ilmalämpöjärjestelmät

Ilmalämpöpumput soveltuvat nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle lisälämmöntuottajaksi ja tilakohtaiseen viilennykseen. Ilmalämpö soveltuu käytettäväksi erityisen hyvin sähkölämmitteisissä rakennuksissa.

Maalämpöjärjestelmät

Korvaa fossiilisia polttoaineita käyttävät lämmitysjärjestelmät vaivattomalla kiinteistömaalämpöjärjestelmällä. Tuota puhdasta lämpöenergiaa suoraan maaperästä ympäri vuoden. Maalämpöpumppuihin saa myös viilennyksen, jossa maan sisällä olevaa viileyttä siirretään sisätiloihin ilman kompressorin käyttöä.

Ilma-vesilämpöjärjestelmät

Ilma-vesilämpöjärjestelmällä hyödynnetään olemassa olevaa vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Järjestelmää voidaan käyttää myös käyttöveden lämmittämiseen.

 

TUOTA PÄÄSTÖTÖNTÄ ENERGIAA ITSE, SÄÄSTÄ LUONTOA JA RAHAA!

 

RAHOITUSPALVELU

  • Helpoiten hankit uuden energiajärjestelmän palveluna, jopa ilman alkupääomaa. Rahoituspalvelullamme maksat toimenpiteet syntyvillä säästöillä. Palvelukauden jälkeen säästöt kertyvät kokonaan kassaasi. Fiksu tapa ansaita tekemättä mitään!

 

Ota yhteyttä ja pyydä asiantuntijamme maksuttomalle kohdekäynnille!

Ota yhteyttä

TARINOITA JA TAPAHTUMIA

FRG palvelut

Energy

MIHIN KIINTEISTÖSI KULUTTAA ENERGIAA? PALJONKO SIITÄ VOISI SÄÄSTÄÄ? FRG:N ENERGIAKATSELMUS ANTAA VASTAUKSET!

OTETAAN KIINTEISTÖSI ENERGIANKULUTUS HALLINTAAN FRG:N ENERGIAPALVELUILLA. SÄÄSTÖT JOPA YLI 30 % KIINTEISTÖN KOKONAISENERGIAKUSTANNUKSISTA!

Lighting

LED-VALAISTUSJÄRJESTELMÄT SAAT MYÖS PALVELUNA ILMAN OMAA ALKUPÄÄOMAA. MAKSA UUSI JÄRJESTELMÄ SYNTYVILLÄ SÄÄSTÖILLÄ. PALVELUKAUDEN JÄLKEEN SÄÄSTÖT KERTYVÄT KOKONAAN KASSAASI.

FIKSU TAPA ANSAITA TEKEMÄTTÄ MITÄÄN!

HYVÄ VALAISTUS PARANTAA TYÖTURVALLISUUTTA JA LUO VIIHTYISYYTTÄ!

Power

ENERGIAA MAASTA, VEDESTÄ, ILMASTA JA AURINGOSTA! ON FIKSUA TUOTTAA ITSE TARVITSEMAANSA ENERGIAA. LISÄKSI SE ON MYÖS KANNATTAVAA JA VASTUULLISTA!

ANNA PÄIVÄN PAISTAA JA ANSAITSE!

Tech

SUUNNITTELETKO UUDEN RAKENTAMISTA VAI OLETKO UUDISTAMASSA JO OLEMASSA OLEVAA KIINTEISTÖÄ? TARVITSETKO SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAA? ASIANTUNTIJAPALVELUMME AUTTAA KAIKISSA KIINTEISTÖN ELINKAAREN VAIHEISSA!

HYVIN SUUNNITELTU ON PUOLIKSI TEHTY!

Investoinnit palveluna!

MEILTÄ SAAT ESIMERKIKSI LED-VALAISTUSJÄRJESTELMÄN ILMAN ALKUPÄÄOMAA!

HANKI UUSI VALAISTUSJÄRJESTELMÄ JA MAKSA INVESTOINTI SYNTYVILLÄ SÄÄSTÖILLÄ!

Me voimme auttaa

Sami Jukarainen

Toimitusjohtaja
+358 45 679 4565
sami[at]frg.fi

Antti Kuusela

Myynti- ja markkinointijohtaja
+358 40 139 4511
antti[at]frg.fi

Jarkko Niemi

Projektipäällikkö, myynti ja markkinointi
+358 40 746 4683
jarkko[at]frg.fi

Ota yhteyttä