LIGHTING IS GROWTH
USE YOURS WISELY

Älykkäillä FRG Lighting LED-valaistusjärjestelmillä saavutetaan todellisia säästöjä nopeasti ja tehokkaasti. Energiatehokkaan valaistuksen perustana ovat toimiva suunnitelma, laadukkaat tuotteet ja älykäs ohjaus.
Helpoimmillaan hankit uuden valaistuksen ilman omaa pääomaa, lue alhaalta lisää!

Lighting

Onko sähkölaskusi liian suuri? Onko nykyisen valaistusjärjestelmän ylläpito ja huolto kallista? Onko kiinteistösi nykyinen valaistustaso liian alhainen? Haluatko saada LED-valaistusprojektin palveluna sitomatta siihen omaa pääomaa?

Jos nämä asiat mietityttävät, on FRG Lighting oikea ratkaisu yrityksellesi! Suunnittelemme ja toteutamme monipuoliset LED-valaistusjärjestelmät kiinteistösi tarpeisiin.

Nykyisen  valaistusjärjestelmän vaihtaminen LED-valaistukseen voi tuoda kiinteistöllesi jopa 80% energiansäästöt valaistuksen osalta lyhyellä takaisinmaksuajalla.

OIKEALLA VALAISTUKSELLA LUOT TUNNELMAA JA NÄYTTÄVYYTTÄ!

Eri yrityksillä ja toimialoilla on omat tarpeensa valaistukselle. Hyvä ja tarkoituksen mukainen valaistus parantaa työskentely olosuhteita, joka heijastaa positiivisesti työtehoon, viihtyvyyteen sekä työturvallisuuteen. Teemme suunnitelmat ja laskelmat aina asiakkaan tarpeet huomioiden ja tuotamme ratkaisut tarvittaessa myös älykkäällä ohjauksella. Emme ole sitoutuneita tiettyjen valmistajien ratkaisuihin, joten valitsemme jokaiseen kohteeseen juuri sopivat tuotteet. Vastaamme asiakkaiden tarpeisiin aina luotettavasti ja joustavasti.

Helppoa, vastuullista ja riippumatonta toimintaa!

 

LED-VALAISTUSJÄRJESTELMÄT TOIMI-, TUOTANTO- JA LIIKETILOIHIN, ULKO- JA ALUEVALAISTUKSIIN

 • Vanhojen valonlähteiden vaihto LED-valonlähteisiin
 • Jokaiseen toimi- tai ulkotilaan omat, oikeanlaiset ratkaisut
 • Energiatehokkuus paranee, säästöt jopa yli 70 %
 • Pidentää valaisimien elinkaarta
 • Oikeanlainen valaistus parantaa viihtyvyyttä, työturvallisuutta ja -tehokkuutta ja siten lisää myyntiä

 

ÄLYKKÄÄT LED-VALAISTUSJÄRJESTELMÄT

 • Valoa ohjatusti silloin, kun sitä tarvitaan. Älykäs valaistus tukee ihmisen toimintaa työtehtävissään. Syttyy, himmenee ja sammuu automaattisesti
 • Oikea määrä valoa oikeaan aikaan lisää valaisimien elinkaarta vielä enemmän
 • Energiatehokkuus paranee, säästöt jopa yli 80 %
 • Muuntojoustavuus
 • Ohjattavuus
 • KNX-integraatiot

FRG Lighting parantaa liiketoiminnan kannattavuutta ja nostaa kohteen energiatehokkuuden uudelle tasolle. LED-valaistusjärjestelmillä saadaan säästöjä nopeasti ja järkevästi. Jokaisen valaistusprojektin perustana ovat käyttökohteeseensa räätälöity suunnitelma, laadukkaat tuotteet ja vastuullinen energiankäyttö. Avullamme toteutat pitkän elinkaaren valaistusratkaisut energiaa ja ympäristöä säästäen.

 

VALAISTUS PALVELUNA

Helpoimmillaan hankit uuden LED-valaistusjärjestelmän palveluna jopa ilman omaa alkupääomaa. Maksat uuden järjestelmän syntyvillä säästöillä. Palvelukauden jälkeen säästöt kertyvät kokonaan kassaasi. Fiksu tapa ansaita tekemättä mitään!

LUE TÄSTÄ ENEMMÄN!

 

Ota yhteyttä ja pyydä asiantuntijamme maksuttomalle kohdekäynnille!

Ota yhteyttä

TARINOITA JA TAPAHTUMIA

FRG palvelut

Energy

MIHIN KIINTEISTÖSI KULUTTAA ENERGIAA? PALJONKO SIITÄ VOISI SÄÄSTÄÄ? FRG:N ENERGIAKATSELMUS ANTAA VASTAUKSET!

OTETAAN KIINTEISTÖSI ENERGIANKULUTUS HALLINTAAN FRG:N ENERGIAPALVELUILLA. SÄÄSTÖT JOPA YLI 30 % KIINTEISTÖN KOKONAISENERGIAKUSTANNUKSISTA!

Lighting

LED-VALAISTUSJÄRJESTELMÄT SAAT MYÖS PALVELUNA ILMAN OMAA ALKUPÄÄOMAA. MAKSA UUSI JÄRJESTELMÄ SYNTYVILLÄ SÄÄSTÖILLÄ. PALVELUKAUDEN JÄLKEEN SÄÄSTÖT KERTYVÄT KOKONAAN KASSAASI.

FIKSU TAPA ANSAITA TEKEMÄTTÄ MITÄÄN!

HYVÄ VALAISTUS PARANTAA TYÖTURVALLISUUTTA JA LUO VIIHTYISYYTTÄ!

Power

ENERGIAA MAASTA, VEDESTÄ, ILMASTA JA AURINGOSTA! ON FIKSUA TUOTTAA ITSE TARVITSEMAANSA ENERGIAA. LISÄKSI SE ON MYÖS KANNATTAVAA JA VASTUULLISTA!

ANNA PÄIVÄN PAISTAA JA ANSAITSE!

Tech

SUUNNITTELETKO UUDEN RAKENTAMISTA VAI OLETKO UUDISTAMASSA JO OLEMASSA OLEVAA KIINTEISTÖÄ? TARVITSETKO SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAA? ASIANTUNTIJAPALVELUMME AUTTAA KAIKISSA KIINTEISTÖN ELINKAAREN VAIHEISSA!

HYVIN SUUNNITELTU ON PUOLIKSI TEHTY!

Investoinnit palveluna!

MEILTÄ SAAT ESIMERKIKSI LED-VALAISTUSJÄRJESTELMÄN ILMAN ALKUPÄÄOMAA!

HANKI UUSI VALAISTUSJÄRJESTELMÄ JA MAKSA INVESTOINTI SYNTYVILLÄ SÄÄSTÖILLÄ!

Me voimme auttaa

Sami Jukarainen

Toimitusjohtaja
+358 45 679 4565
sami[at]frg.fi

Antti Kuusela

Myynti- ja markkinointijohtaja
+358 40 139 4511
antti[at]frg.fi

Jarkko Niemi

Projektipäällikkö, myynti ja markkinointi
+358 40 746 4683
jarkko[at]frg.fi

Ota yhteyttä