Case Kivensyrjä 68 kW Aurinkovoimala

Toteutimme As Oy Espoon Kivensyrjä 3:een 68kW:n aurinkovoimalan alkukesästä 2023. Voimala tuli Ratio Kodit Oy:n rakennuttaman rivitalo uudiskohteeseen. Kohteessa on 9 asuntoa ja lämmitysmuotona toimii maalämpö. Kiinteistö on energiakulutuksen kannalta vuositasolla lähes omavarainen. Aurinkovoimalan laskennallinen vuosituotto on 58 000 kWh. ”FRG toteutti hankkeen sovitussa aikataulussa ja viestintä ja töiden yhteensovittaminen sujuivat erinomaisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön,” toteaa Pekka Pihlajamäki Ratio Kodeilta.

aurinkovoima aurinkosähkö aurinkopaneeli aurinkoenergia aurinkovoimala

AURINKOVOIMALA LUKUINA:

  • Voimalan koko: 68 kWp, toteutettu 2023
  • Voimalan laskennallinen vuosituotto 58 MWh
  • Kiinteistön CO2-päästöjen leikkaus: yli 5 000 kg vuodessa
  • Pinta-ala: katto 475 m² josta aurinkovoimalan osuus 320 m²
  • Aurinkopaneelit: 164 kpl
  • Paneelien kallistus ja suunta: paneelit 10° kulmassa, suunnattu lounaaseen

Ratio Kodit on perustettu rakentamaan järkeviä koteja, jotka löytävät paikkansa sydämessäsi. Arvojamme ovat rehellisyys, huolellisuus sekä yhteistyö. Näitä arvoja noudattamalla rakentuu järkeviä koteja, joihin on mukava muuttaa ja niissä on huoletonta elää. Ratio Koteja rakentuu Helsinkiin, Espooseen sekä Vantaalle.

 

Lue tästä muista hankkeistamme.

Produce your energy wisely