FRG Group Oy laajentaa liiketoimintaansa Etelä-Suomeen

FRG Mikko Vaittinen, aurinkovoima, sähköautonlataus, ilmalämpöpumppu, led valaistus
Kuvassa aluepäällikkö Mikko Vaittinen

Vuonna 2018 perustettu kuopiolainen kiinteistöjen energiansäästöpalveluja tuottava FRG Group Oy laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulle. Etelä-Suomen liiketoiminnan vetovastuun ottaa aluepäällikkö Mikko Vaittinen. Mikolla on pitkä kokemus hankkeiden vetämisestä, rakentamisen johtotehtävistä sekä kiinteistöjen toiminnan ja kehittämisen tehtävistä.

– Pystymme alueellisen laajentumisen myötä palvelemaan nykyisiä sekä uusia asiakkaita paremmin ja tehokkaammin. Haluamme kasvattaa liiketoimintaamme pidemmällä aikajänteellä ja pääkaupunkiseutu on meille erittäin tärkeä markkina- alue, kertoo FRG Group Oy:n toimitusjohtaja Sami Jukarainen.

FRG auttaa asiakkaitaan käyttämään kiinteistöissään energiaa fiksusti ja oikeisiin asioihin. Palveluidemme avulla yritykset, taloyhtiöt sekä yksityisasiakkaat voivat toimia tehokkaasti ja energiaa säästäen. FRG toteuttaa aurinkovoimalaitoksia, LED-valaistushankkeita sekä sähköauton latausratkaisuja avaimet käteen -palveluna. Tarjoamme energiansäästöratkaisuihin myös leasing- tai rahoitusmallia, jolloin alkuinvestointia ei välttämättä tarvita ollenkaan.

 

Lisätietoja:

FRG Group Oy

Mikko Vaittinen, aluepäällikkö (Etelä- Suomi)

puh: 050 539 4898, mikko@frg.fi

 

Sami Jukarainen, toimitusjohtaja

puh: 045 679 4565, sami@frg.fi

 

Use your energy wisely