FRG Hakee sähköasentajia Kuopioon ja pk-seudulle

Tehtävänkuvaus:

FRG Group Oy etsii sähköasentajia energiatehokkuusprojekteihin vahvistamaan operatiivista toimintaansa. Työ on projektiluontoista, olet osana asennustiimiä, et pelkää korkeita paikkoja ja pystyt työskentelemään tarvittaessa myös itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, työntehokkuutta, vastuullisuutta sekä vankkaa ammattitaitoa sähköalalta.

Vaatimukset:

Haemme sähköasentajia, jolla on vähintään kahden vuoden kokemus alalta. Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti led-valaistus-, aurinkovoima- ja sähköauton lataus projekteista. Tehtävä edellyttää järjestelmällisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä matkustusvalmiutta. Olet joustava tiimipelaaja ja osaat viedä projektin tehokkaasti maaliin saakka. Tarjoamme eturivin   työpaikan, mukavat työkaverit, tarvittavan koulutuksen projekteihin, kilpailukykyisen palkan, talon edut sekä mahdollisuuden edetä ja kehittyä urallasi.

Haku on voimassa toistaiseksi. Lähetä meille CV ja avoin työhakemuksesi info@frg.fi.

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Sami Jukarainen

sami@frg.fi

+35845 6794 565

www.frg.fi