FRG Verkkokauppa avattu!

Aurinkopaneelit ja sähköauton latausasemat

FRG avaa verkkokaupan. Verkkokauppamme valikoimista löydät samat laadukkaat tuotteet, joita käytämme myös asiakkaillemme toteuttamissamme energiansäästöhankkeissa. FRG Verkkokaupan tarjontaan kuuluvat aurinkovoimalaitoksetsähköauton latausasemat ja ammattilaistason led-valaisimet sekä näihin liittyvät asiantuntijapalvelut.  Aurinkovoimalat ja sähköautojen latausasemat saat halutessasi myös toimintakuntoon asennettuna Kuopion alueella.

FRG on palvellut pääsääntöisesti PK-sektorin yrityksiä, toimitilojen sekä liike- ja tuotantokiinteistöjen omistajia. Nyt laajennamme palvelutarjontaamme myös kotitalouksien ja taloyhtiöiden saataville.

PV Invertteri

– Haluamme tuoda ammattilaistuotteet myös kuluttajien saataville. Verkkokauppaliiketoiminta tulee olemaan yksi tärkeä osa-alue kokonaisvaltaista palveluliiketoimintaamme. Verkkokauppa mahdollistaa yrityksen strategisen kasvamisen energia-alan eturivissä ja voimme nyt tuottaa palveluja yritysten lisäksi myös kuluttajille sekä kiinteistön omistajille, toteaa toimitusjohtaja Sami Jukarainen.

Verkkokauppa on auki 24/7 ja palvelee osoitteessa www.frg.fi/verkkokauppa

Tervetuloa ostoksille ja hyvää kesää kaikille!