FMG:lle teollisuusvalaistus palveluna

Teollisuusvalaistus toimistovalaistus led-valaistusIisalmelainen Farm Machinery Group tilasi FRG:ltä uuden LED-valaistuksen palveluna.

FMG maksaa investoinnin syntyvillä säästöillä, joten energiakulut ei kasva ja palvelukauden jälkeen säästöt alkaa jäädä FMG:n omaan kassaan. Me FRG:llä toteutamme hankkeet avaimet käteen periaatteella, toteutamme katselmuksen ja laskemme säästöt, valitsemme parhaat tuotteet ja toteutamme asennustyöt ilman tuotantokatkoksia, joten FMG:kin voi keskittyä omaan liiketoimintaansa sitomatta valaistus-hankkeeseen omaa pääomaa. Helppoa ja riskitöntä!

Tavoitteena valotehon nostaminen

FMG saa hankkeen hyödyt samantien ilman isompaa investointia. Valoteho nousee huomattavasti, joka vaikuttaa positiivisesti työturvallisuuteen, -viihtyvyyteen ja -tehokkuuteen. Tehtaan uusi LED-valaistus tulee säästämään 66 % sähköenergiaa, joten elinkaarisäästöt ovat yli 275 000 € ja CO2 päästöjä vähennetään yli 300 000 kg! Fiksua ja vastuullista!

Hanke tullaan toteuttamaan vuoden vaihteessa, kun FMG on lomilla.

Teollisuusvalaistus toimistovalaistus
FMG valmistaa traktorikäyttöisiä tienhoitolaitteita.

 

Katso tästä tulokset! 28.1.2020

 

USE YOUR ENERGY WISELY.

 

Lue tästä lisää rahoituksesta.