FMG:lle teollisuusvalaistus palveluna

Iisalmelainen Farm Machinery Group tilasi FRG:ltä uuden LED-valaistuksen palveluna.

FMG maksaa investoinnin syntyvillä säästöillä, joten energiakulut ei kasva ja palvelukauden jälkeen säästöt alkaa jäädä FMG:n omaan kassaan. Me FRG:llä toteutamme hankkeet avaimet käteen periaatteella, toteutamme katselmuksen ja laskemme säästöt, valitsemme parhaat tuotteet ja toteutamme asennustyöt ilman tuotantokatkoksia, joten FMG:kin voi keskittyä omaan liiketoimintaansa sitomatta valaistus-hankkeeseen omaa pääomaa. Helppoa ja riskitöntä!

Tavoitteena valotehon nostaminen

FMG saa hankkeen hyödyt samantien ilman isompaa investointia. Valoteho nousee huomattavasti, joka vaikuttaa positiivisesti työturvallisuuteen, -viihtyvyyteen ja -tehokkuuteen. Tehtaan uusi LED-valaistus tulee säästämään 66 % sähköenergiaa, joten elinkaarisäästöt ovat yli 275 000 € ja CO2 päästöjä vähennetään yli 300 000 kg! Fiksua ja vastuullista!

Hanke tullaan toteuttamaan vuoden vaihteessa, kun FMG on lomilla.

FRG toteuttaa FMG:lle LED-valaistuksen palveluna.
FMG valmistaa traktorikäyttöisiä tienhoitolaitteita.

 

Katso tästä tulokset! 28.1.2020

 

USE YOUR ENERGY WISELY.

 

Lue tästä lisää rahoituksesta.