As Oy Nuppineulaan sähköauton latauspiste

Sähköauton latausasema asennus Nuppineulaan.
As Oy Nuppineulan yhteiskäyttöinen sähköauto Nissan Leaf.

 

As Oy Nuppineula hankki taloyhtiön asukkaille yhteiskäyttöautoksi Nissan Leaf (40kW) sähköauton ja sille tarvittiin sähköauton latauspiste. FRG toteutti kevään 2019 aikana Nuppineulan kerrostaloille energiaremontin ja luonnollisesti jatkoimme yhteistyökumppanina sähköauton latausaseman asennuksessa. 

FRG Sähköauton latausasema.
FRG:n asentama sähköauton latausasema As Oy Nuppineulan pihassa.

 

Energiaremontin yhteydessä saimme taloyhtiön sähkönkulutusta pudotettua huomattavasti, joten kiinteistön sähköverkolle ei tarvinnut tehdä muutoksia sähköauton latausasemaa varten. Asensimme kolmivaiheisen 22kW-latauspisteen, josta Liiffi saa tarvitsemansa latauksen sopivalla tahdilla.

 

FRG toivottaa Nuppineulan asukkaille turvallisia ja vihreitä kilometrejä!

 

 

ENERGY IS GROWTH. USE YOURS WISELY.