FRG:n asiantuntijat esittäytyvät: Sami Jukarainen

FRG Group Oy:n toimitusjohtaja Sami Jukarainen

FRG:n toimitusjohtaja Sami Jukaraisella on vahva tausta sähkö- ja talotekniikasta, josta hänellä on kokemusta niin asennus, – suunnittelu, – konsultti, kuin -tilaajapuoleltakin.

– Kokonaisuuden ymmärtäminen on iso haaste ja siinä pystymme olemaan asiakkaan apuna ja kertomaan, minkälaisilla ratkaisuilla energiakustannukset saadaan alaspäin. Onnistuneet ratkaisut vahvistavat sitä, että teemme FRG:llä juuri oikeita asioita.

Yrittäjäperheeseen syntynyt Jukarainen on opiskellut insinööriksi sähköpuolelta ja valmistumassa diplomi-insinööriksi.

– Sivuaineina minulla oli tuotantotaloutta, liiketoimintaosaamista ja strategista johtamista. Näistä opinnoista sain hyviä apuja yrittäjyyteen ja täytyy myös sanoa, että kun päätin lähteä päivätöistä yrittäjäksi, niin yhtenäkään aamuna valinta ei ole harmittanut, Jukarainen toteaa.