Palvelut Yksityisasiakkaille

Meiltä löydät itsellesi sopivat ratkaisut aurinkovoimaan, sähköautonlataukseen sekä ilmalämpöpumppu ratkaisuihin. Toteutamme hankkeet ammattitaidolla, vastuullisesti ja nopeasti.

Aurinkovoima

Oletko harkinnut aurinkovoimalaa kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi? Hyödynnä aurinkosähköä ja tuota itse sähköenergiaasi järkevän kokoisella aurinkovoimalalla. Meiltä saat valmiit aurinkovoimalaitokset kaikkiin tarpeisiisi, luotettavasti ja ammattitaidolla. Valmiisiin paketteihin sisältyvät paneelit, kiinnitysjärjestelmä ja invertteri. Tarjoamme myös asennuspalvelua, johon sisältyy työn lisäksi muu pientarvike ja kaapelit. Valitse itsellesi sopiva aurinkovoima paketti verkkokaupastamme tai ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Lue lisää

Sähköautonlataus

Oletko hankkimassa lataushybridiä tai sähköautoa? Latausasema kotiin tai mökille helpottaa elämääsi kovasti. Meiltä löytyy eturivin ratkaisut kaikkiin sähköauton lataustarpeisiisi. Valikoimastamme löydät latausasemat sekä matkakäyttöönkin sopivan älykkäät latauskaapelin. Autamme tarvittaessa oikean latausaseman valinnassa. Tarjoamme myös asennuspalvelua, johon sisältyy mm. sisältyy myös käytönopastus, jotta latauksesi on mahdollisimman mutkatonta. Tutustu tarkemmin tuotteisiimme verkkokaupassa tai ota yhteyttä!

Toteutamme latausratkaisuja myös taloyhtiölle ja yrityksille, ota näissä rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Ilmalämpöpumput

Tarvitseeko asuntosi kesähelteillä viilennystä? Ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti asunnon, mökin tai kerrostalohuoneiston viilennykseen kesähelteillä. Energiatehokas ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti myös sähkö- tai öljylämmityksen rinnalle talven kovimpiinkin pakkasiin ja pienennät lämmityskustannuksiasi jopa 30%! Ilmalämpöpumput pitävät talvet lämpimänä ja kesät viileinä. Valikoimastamme löydät myös vain viilentäviä pumppuja.

 

Lue lisää

Kuluttajarahoitus

Tee mitkä tahansa hankinnat meiltä joustavalla rahoituksella. Valitse laskurilla itsellesi sopiva kuukausierä ja hae helposti rahoitusta!

Lue lisää

Me voimme auttaa

Sami Jukarainen

Toimitusjohtaja
+358 45 679 4565
sami[at]frg.fi

Jarkko Niemi

Projektipäällikkö
Myynti, markkinointi ja verkkokauppa
+358 40 746 4683
jarkko[at]frg.fi

Juho-Matti Ojala

Projektipäällikkö
Asennukset, huollot ja takuuasiat
+358 45 114 5993
juho[at]frg.fi

Mikko Vaittinen

Aluepäällikkö
Etelä-Suomi
+358 50 539 4898
mikko[at]frg.fi

Toimipisteet

Kuopio

Tehdaskatu 22
70620 Kuopio
FINLAND
+358 40 139 5011

myynti@frg.fi

Helsinki

Nummitie 24 C
00760 Helsinki
FINLAND
+358 50 539 4898

myynti@frg.fi

Ota yhteyttä