Orima Solar Kiinnityslevy Huopakatto

16,90  (13.63 €, alv. 0)

Orima UP Kiinnityslevy huopakatolle

  • Mitat 39 x 39 cm
  • Galvanoitu teräs
  • Takuu 30-vuotta
  • Valmistettu Suomessa
Tuotetunnus (SKU): 8002524 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Orima Solar-UP Kiinnityslevy

Solar UP (Universal Platform) kiinnityslevy bitumikermi- eli huopakatolle. Aurinkopaneelitelineiden kiinnittämiseen huopakatolle käytettävä levy.

Painotettava tasakattoratkaisu ALFA

Kotimainen Oriman ALFA-ratkaisu on erittäin kestävä, vakaa ja huoltovapaa järjestelmä. Kompaktien ja kevyiden komponenttien ansiosta kiinnitystelineet on helppo nostaa asennuspaikalle ja asennus on nopeaa kiitos Easy Rail pikakiinnikkeiden. Alfa kattojalat tukevat paneelien lyhyttä sivua koko matkalta, joten paneelien rasitus on minimaalista. Modulaarisen rakenteen ansiosta paneelikenttää voi jälkeenpäin muokata, laajentaa ja jopa siirtää. Katto jalkoja on saatavilla yhden tai kahden paneelin pituisena.

Paneelikentän paino levittyy hyvin leveiden jalkojen ansiosta ja erikseen tilattavilla kumimatoilla suojaat vielä paremmin bitumikaton pintaa. Matalan paneelikentän tuulikuormitus on hyvin alhainen ja painonpidikkeenä toimivat tuulensuojapellit tuovat lisää vakautta. Painonpidikkeiksi käy edulliset vakiokoon pihalaatat (30x30x5cm). Orima Alfa tuotteet on suunniteltu kestämään Pohjoismaiden suurimmat lumikuormat ja tuotteilla on 30-vuoden takuu.

Tuotteesta lisää valmistajan sivuilta.

Lisätiedot

Pakkauksen paino 1.6 kg
Pakkauksen mitat 40 × 40 × 1 cm
Levyn mitat

39 x 39 x 0,4 cm

Asennustapa

Tasakatto

Materiaali

Galvanoitu teräs

Ladattavat tiedostot

Saatat myös pitää...