Easy Rail Päätykiinnikesarja 35mm / 40mm 8 kpl

Alk. 25,90  (20.89 €, alv. 0)

Easy Rail Paneelin Päätykiinnikesarja 35mm / 40mm

  • 8 kpl
  • 35 mm tai 40 mm paneelille
  • Tuotetakuu 30 vuotta
  • Valmistettu Suomessa
Poista
Tuotetunnus (SKU): ER80025 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Easy Rail Paneelin Päätykiinnikesarja

Erittäin helpot ja nopeat pikakiinnikkeet Oriman aurinkopaneeli kiinnitysratkaisuille. Kiinnittämiseen tarvitsee vain kuusiokoloavaimen.

Painotettava tasakattoratkaisu ALFA

Kotimainen Oriman ALFA-ratkaisu on erittäin kestävä, vakaa ja huoltovapaa järjestelmä. Kompaktien ja kevyiden komponenttien ansiosta kiinnitystelineet on helppo nostaa asennuspaikalle ja asennus on nopeaa kiitos Easy Rail pikakiinnikkeiden. Alfa kattojalat tukevat paneelien lyhyttä sivua koko matkalta, joten paneelien rasitus on minimaalista. Modulaarisen rakenteen ansiosta paneelikenttää voi jälkeenpäin muokata, laajentaa ja jopa siirtää. Katto jalkoja on saatavilla yhden tai kahden paneelin pituisena.

Paneelikentän paino levittyy hyvin leveiden jalkojen ansiosta ja erikseen tilattavilla kumimatoilla suojaat vielä paremmin bitumikaton pintaa. Matalan paneelikentän tuulikuormitus on hyvin alhainen ja painonpidikkeenä toimivat tuulensuojapellit tuovat lisää vakautta. Painonpidikkeiksi käy edulliset vakiokoon pihalaatat (30x30x5cm). Orima Alfa tuotteet on suunniteltu kestämään Pohjoismaiden suurimmat lumikuormat ja tuotteilla on 30-vuoden takuu.

Tuotteesta lisää valmistajan sivuilta.

 

Lisätiedot

Pakkauksen paino 0.35 kg
Pakkauksen mitat 18 × 10.5 × 9.5 cm
Asennustapa

Oriman Alfa Tasakattojalkoihin

Materiaali

Alumiini

Saatat myös pitää...