Syksy lähestyy ja valon tarve lisääntyy – Case Coronaria Oy Kuopio

LED-valaistus, toimistovalaistus,

Toteutimme valaistusuudistuksen Coronaria kuntoutus- ja terapiapalveluiden toimitiloihin Kuopioon. Toimitilojen kokonaispinta-ala on noin 500m2 ja ne koostuvat vastaanottohuoneista, avotoimistosta, lepohuoneista, kahviosta sekä sosiaalitiloista. Toimitiloissa oli noin 15 vuotta vanhat valaisimet, jotka olivat varustettu T5-loisteputkilla. Tähän päivään saakka huoltomies oli käynyt vaihtamassa vikaantuneet loisteputket tarpeen mukaan uusiin. RoHS-direktiivin myötä loisteputkien saanti hankaloitui, huoltokustannukset nousivat ja asiakas päätyi uusimaan koko valaistuksen.

Valaisimiksi valikoitui paneelivalaisin 36W (600x600mm) jossa valoteho 3800lm, värisävy 4000K ja häikäisysuojana toimii opaali.  Valaisimia kohteeseen meni kaiken kaikkiaan noin 100 kpl. Energiansäästöt olivat n. 56% ja huoltokustannuksia ei tarvitse miettiä ainakaan seuraavaan 5 vuoteen koska valaisimilla on 5 vuoden (STUL) takuu. Tarkoittaa sitä, että jos valaisin vikaantuu seuraavan 5 vuoden aikana FRG huolehtii huoltokustannuksista.  Projektin toteutettiin kokonaispalveluna avaimet asikkaalle käteen alle viikossa.

LED-valaistus, toimistovalaistus

 

Jos tuotanto- tai toimitilanne kaipaavat nykyaikaista, huoltovapaata- ja energiatehokasta valaistusratkaisua, ota asiantuntijaamme yhteyttä.

 

Use your energy wisely